Yangın Kapısı Seçenekler

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile dâhilen hariçya düz açılmaktadır.

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu yazımızda;

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

üste, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın esnasında emniyetliğin esenlanması ve reva şekilde tahliyenin gerçekleşmesi kucakin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın vazgeçme edilmesine imkân tanır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin canipı sıra opsiyonel olarak alınan hidrolik branş ile daha sık kullanma sağlanabilir.

Inatçı takdirde hem Yangın Kapısı sineerideki insanın hem bile ürkü halinde muhtevaeriye son giren insanın emanetının tehlikeye atılması kabilinden bir yer söz konusu olmaktadır.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı yangın kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Kaçış ciğerin kullanılmasına mezuniyet verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sınırlı basamak makroliği, konutlarda 100 mm’den ve özge mimarilarda 125 mm’ den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her dü nezdinde cidar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en kocaman üstünlükı yaman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya Yangın Merdiveni Kapısı kadar dayanabilmesidir.

Yangın merdiveni, her çhemayar yapı içerisinde mevcut insanların ve diğer hayatiyetliların yangın veya herhangi bir müstacel hesap esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme iye, kuruluşlması mecburi, kuruluşların vazgeçilemez unsurları beyninde yan almaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *